Nieuws

Inmiddels zijn de vrijwilligers begonnen met het uitgraven van de straatstenen voor de aanleg van de nieuwe speeltuin!

IMG_2655

Facebook

Voor het laatste nieuws, verwijzen wij u graag naar onze Facebook pagina.

read more

Straatspeeldag 2017

We gaan hem weer organiseren! De straatspeeldag en wel op 14 juni van 13.30 tot 17.00 uur op Agathaplein Boekel en pekpleintje Venhorst.

read more

Straatspeeldag 2016

We hebben weer een prachtige straatspeeldag gehad en de reacties zijn positief! De stichting kan het niet allemaal alleen en we hebben wat sponsoren die ons geholpen hebben: Van Delst sound voor de muziek, Boekeldruk voor de braskaarten, Digitotaal ,Supercoop voor de chips en ranja, Boerderijwinkel voor lekkere appales en peren, Tielemans kwekerijen zorgde voor de komkommers en tomaaten en DistriCulinair voor het springkussen! Allemaal onze dank voor deze fantastische middag!

read more

Buitenspeeldag Boekel- Venhorst

Op woensdag 8 juni van 13.30 – 16.30 wordt er weer een buitenspeeldag georganiseerd door “Stichting De Speeltrein” zowel in Venhorst als in Boekel op het plein kom je ook????? Neem je eigen schepje en emmertje mee wij zorgen voor: Een berg zand Stoepkrijt Springkussens Boevenkar (Boekel) Muziek Brandweerspel (Venhorst) Schmink Dans workshop Ook wordt er gezorgd voor drinken en wat lekkers.

read more

Nieuwe speeltuin De Eiken

Nieuwe speeltuin De Eiken

In de Eiken heeft de buurt aldaar een huzaren stukje werk geleverd: een nieuwe speeltuin! Buurt bedankt voor de inzet.

read more

Beweegtuin Boekel

Beweegtuin Boekel

Bij Sint Petrus in Boekel staan sinds kort de beweegtoestellen en zijn bestem om de ouderen onder ons te laten bewegen. Er staan diverse toestellen opgesteld.  

read more

Nieuwe speeltuin Bgm. Ottowstraat

Nieuwe speeltuin Bgm. Ottowstraat

De nieuwe speeltuin aan de burgemeester Ottowstraat is bijna klaar. De toestellen staan er al en het gras zal gaan groeien. Komen jullie eens kijken?

read more

Collecteweek voor o.a. Jantje Beton

Collecteweek voor o.a. Jantje Beton

Voor de collecte week gaan we namens onze stichting deelnemen voor Jantje Beton. Via Jantje Beton krijgen we met regelmaat een financiële bijdrage voor het inrichten van de speeltuinen. Graag ontvangen wij hiervoor ook uw steun, waarvoor dank!

read more

Rabo Club Actie

Rabo Club Actie

Vanavond was de bekendmaking van de financiële middelen die de deelnemende verenigingen mogen ontvangen van de Rabobank, vanuit de Rabo Clubactie. U heeft goed gestemd! Voor onze stichting geen podiumplaats dit jaar, maar wel 386 stemmen mogen ontvangen en dat is goed voor € 1.109,00!! Dank voor de Rabobank voor deze bijdrage!

read more

Openbare vergadering

Op 7 maart houden wij onze openbare leden vergadering. Graag informeren wij al onze vrijwilligers over onze activiteiten en toekomst plannen. Ook niet leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en wellicht vragen te stellen. U kunt dan ook kennis maken met het bestuur. Vanaf 20.00uur in de Perekker! Hoort zegt het voort!

read more