Cheque regionale samenwerking

Tijdens een bijeenkomst van de 21 gemeenten die deelnemen aan de regionale samenwerking Noordoost Brabant, mocht Stichting De Speeltrein uit handen van wethouder  Henri Willems een cheque t.w.v. € 500,= in ontvangst nemen.

De regionale samenwerking in Noordoost Brabant is op 2 juni bezegeld met het ondertekenen van een bestuursconvenant dat de 21 gemeenten en de 2 waterschappen  verbindt in hun ambities, hierin projectmatig gesteund door de provincie Noord-Brabant.  Deze ambities zijn vertaald in vier thema’s die de regio bezig houden: Vitaal landelijk gebied, bereikbaarheid,  vestigingsmilieus en duurzaamheid.

Met de instelling van een regiofonds van waaruit zowel het proces als een deel van de project (opstart-)kosten worden gefinancierd kan de regio nu aan de slag.  ‘Samen aan het werk’ is het credo voor de komende 4 jaar.Deze dag werd gezellig afgesloten met het oplaten van ballonnen en een hapje en drankje.

De drie ballonnen die de grootste afstand hadden afgelegd kwamen in aanmerking voor een prijs. Wethouder Henri Willems heeft hierbij de derde prijs ter waarde van € 500,- gewonnen die hij naar eigen inzicht mocht besteden aan een goed doel, en dat is geworden De Speeltrein.

Namens onze stichting onze hartelijke dank aan wethouder Willems voor deze steun.

RJ_101202_11_54_1971_II


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/p16249/domains/despeeltrein.nl/public_html/wp-content/plugins/kebo-twitter-feed/inc/get_tweets.php on line 257